Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καμαρά υποψήφιος παίκτης της χρονιάς!

Ο Καμαρά υποψήφιος παίκτης της χρονιάς!
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 - 00:57

Η φετινή χρονιά είναι πρωτόγνωρη για τον Μαντί Καμαρά. Ο νεαρός μέσος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, καθιερώθηκε, εν συνεχεία έγινε μόνιμο μέλος της εθνικής ομάδας της Γουινέας και τώρα είναι υποψήφιος για παίκτης της χρονιάς στην πατρίδα του.

Αυτό έγινε γνωστό την Κυριακή το βράδυ, με τον «ερυθρόλευκο» χαφ να είναι ο ένας εκ των τριών υποψηφίων για τον τιμητικό αυτόν τίτλο μαζί με τον Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ και τον Φρανσουά Καμανό της Μπορντό. Ακόμα και η υποψηφιότητα του Καμαρά αποτελεί μεγάλη διάκριση για τον ίδιο.

Πάνω από όλα, όμως, είναι μια ακόμα επιβράβευση για την ανοδική του πορεία φέτος που οφείλεται στον Ολυμπιακό και σε όσα έχει πετύχει φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει μέσα από την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών της Γουινέας που ξεκίνησε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

Ο νικητής θα πάρει τη χρυσή μπάλα της Γουινέας για το 2018 με την ανακοίνωσή του ονόματός του να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιανουαρίου 2019.

Διαβάστε επίσης

«Καυτό» το πρώτο δίμηνο

«Καυτό» το πρώτο δίμηνο

Ιανουάριο και Φεβρουάριο κρίνονται πολλά για τον Ολυμπιακό και τους στόχους του, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς «κλειδιά» σε όλες τις διοργανώσεις.