Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εκτόξευση των Καμαρά και Σισέ στον Ολυμπιακό!

Η εκτόξευση των Καμαρά και Σισέ στον Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 - 22:21

Ονειρική ήταν η χρονιά που φεύγει αδιαμφισβήτητα τόσο για τον Μαντί Καμαρά όσο και για τον Παπέ Αμπού Σισέ.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Θρύλου, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, πετυχαίνοντας συνεχώς τιμητικές διακρίσεις τόσο στις χώρες τους όσο και στην Ευρώπη.

Τόσο ο Καμαρά όσο και ο Σισέ αποκτήθηκαν από τους Πειραιώτες από την γαλλική αγορά και σίγουρα πολλοί λίγοι θα περίμεναν να δουν την εκτόξευσή τους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μέσα από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος μάλιστα κατάφερε μέσα από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις να αποτελεί υποψήφιος για καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Γουινέα, ενώ ο Σισέ να βρίσκεται στην καλύτερη 11αδα των νεαρών παικτών του Europa League. Την ώρα που και οι δύο κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στις εθνικές τους ομάδες, στις οποίες μάλιστα διαπρέπουν.

Και οι δύο Αφρικανοί παίκτες του Θρύλου δούλεψαν σκληρά και με τη βοήθεια του Ολυμπιακού κατάφεραν να εκτοξεύσουν τις καριέρες τους, έχοντας ακόμη τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Φυσικά, η εξέλιξη και των δύο ποδοσφαιριστών δημιουργεί χαμόγελα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και ταυτόχρονα δικαίωση της επιλογής τους στο να στηρίξουν νεαρούς ταλαντούχους παίκτες.

Κάτι το οποίο ήδη συνεχίζεται από την πλευρά των Πειραιωτών, έχοντας κάνει δικό τους τον Ουσεϊνού Μπα επίσης από την γαλλική αγορά, ενώ παράλληλα εξακολουθούν οι Φρανσουά Μοντεστό και Κριστιάν Καρεμπέ να «σκανάρουν» και άλλα λαβράκια από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Το «μαγικό» 2018 του Φορτούνη!

Το «μαγικό» 2018 του Φορτούνη!

Πράγματα και θαύματα έκανε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τη χρονιά που φεύγει, με τον «Φόρτου» να οδηγεί τον Θρύλο σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι το οποίο σκοπεύει να κάνει και το 2019.

Να ξεκινήσει δυνατά και στη νέα χρονιά!

Να ξεκινήσει δυνατά και στη νέα χρονιά!

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τη σημασία να μπει με το δεξί στο 2019 ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό τον λόγο έχει προγραμματίσει δυνατές και διπλές προπονήσεις από τις 29 Δεκεμβρίου.