Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «μαγικό» 2018 του Φορτούνη!

Το «μαγικό» 2018 του Φορτούνη!
Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 - 09:07
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Φανταστικός είναι ο Φορτούνης τη φετινή σεζόν, με τον μεσοεπιθετικό του Θρύλου να οδηγεί την ομάδα του με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών έδειξε και στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, το 2018, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, βοηθώντας την ομάδα του με τα 4 γκολ και τις 8 ασίστ που μοίρασε στους συμπαίκτες του.

Βέβαια, μετά το καλοκαίρι, όπου δούλεψε σκληρά, η βελτίωσή του είναι κάτι περισσότερο από αισθητή, με τον «Φόρτου» να «μαγεύει» και να έχει ξεπεράσει ήδη τα περυσινά του νούμερα.

Ο ηγέτης του Θρύλου μετράει μέχρι στιγμής 7 γκολ και 8 ασίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη στη φετινή σεζόν, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο ένα «μαγικό» 2018 γι’ αυτόν.

Συνολικά ο Φορτούνης το 2018 σημείωσε 12 γκολ (11 με τον Ολυμπιακό και 1 με την Εθνική Ελλάδος) και 17 ασίστ (τις 16 στον Θρύλο και την μία με την «γαλανόλευκη»). Αριθμοί που μιλούν από μόνοι τους για τα όσα πέτυχε και συνεχίζει να πετυχαίνει ο «Φόρτου».

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του, ωστόσο, το 2019 φαντάζει ότι θα είναι ακόμη πιο ονειρικό. Ο Φορτούνης βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα τη φετινή σεζόν και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει με τον ίδιο αλλά και ακόμη καλύτερο τρόπο στο δεύτερό μισό της, βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει όλους του τους στόχους.

Αν μη τι άλλο φεύγει ένας φανταστικός χρόνος για τον Φορτούνη, ο οποίος θα βάλει τα δυνατά του, ώστε να κάνει ακόμη περισσότερα το 2019 και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επιστροφή του στην κορυφή στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη πορεία στο Europa League.

Διαβάστε επίσης