Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σολδάνο πολύ κοντά στον Ολυμπιακό»

«Ο Σολδάνο πολύ κοντά στον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 - 16:15

Η σημερινή ημέρα είναι άκρως καθοριστική για την υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο. Κι αυτό διότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να τελειώσει αυτή η ιστορία. Η νεότερη ενημέρωση για το θέμα του 24χρονου επιθετικού από την πατρίδα του, τον φέρνει πλέον πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού «AM 810 Federal», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Αργεντινού φορ. Όπως αναφέρουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ «ο Ολυμπιακός έχει το πάνω… χέρι, πλέον, στο θέμα του Φράνκο Σολδάνο».

Με τον ποδοσφαιριστή να είναι πλέον αποφασισμένος να κάνει αυτό το βήμα, τώρα, στην καριέρα του και να έρθει στην Ευρώπη. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε πλέον εάν όλα αυτά είναι έτσι ακριβώς και από την πλευρά της Ουνιόν Σάντα Φε.

Θυμίζουμε πώς ο Σολδάνο έχει δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει και ο αργεντίνικος σύλλογος προσπάθησε να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη από αυτή τη συμφωνία, που είναι πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Διαβάστε επίσης

Το αινιγματικό ποστάρισμα του Σολδάνο

Το αινιγματικό ποστάρισμα του Σολδάνο

Η ανάρτηση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος φαίνεται ότι θέλησε να αποχαιρετήσει την Ούνιον Σάντα Φε και τα μηνύματα των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και της ομάδας από την Αργεντινή.

Οικογενειακές στιγμές (pic)

Οικογενειακές στιγμές (pic)

Ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι στην πατρίδα του, τη Σενεγάλη, περνώντας την άδεια των Χριστουγέννων με τα δικά του πρόσωπα.