Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια... ανάσα από το deal

Μια... ανάσα από το deal
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 - 22:13
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Φράνκο Σολδάνο, κατά πως φαίνεται, θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να δώσει ώθηση στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού βελτιώνοντας τα ποσοστά ευστοχίας και την αναλογία των γκολ ανά τελικές.

Μετά από ψάξιμο αρκετών ημερών και προσθαφαιρέσεις στη λίστα των υποψηφίων, οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να κινηθούν ξανά προς την πλευρά του 24χρονου Αργεντινού τον οποίο είχαν... πολιορκήσει και το περασμένο καλοκαίρι αλλά τότε δεν είχε βρεθεί η... χρυσή τομή.

Τώρα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες από την Αργεντινή, αυτή απέχει μερικές χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα μ' αυτές οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο ένα εκατ.ευρώ «καθαρό» για την Ουνιόν + 200.000 ευρώ ως μπόνους όταν ο παίκτης καλύψει συγκεκριμένα αγωνιστικά κριτήρια συμμετοχών ή επίτευξης στόχων. Αυτό που λέγεται ότι απομένει και είναι υπό διαπραγμάτευση αφορά την εφορία που αγγίζει το 1/4 του ποσού μεταγραφής και η Ουνιόν θέλει να το... μετακυλήσει στον Ολυμπιακό.

Αυτά τουλάχιστον αναφέρουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες από την Αργεντινή που συμπληρώνουν ότι οι ερυθρόλευκοι, θέλοντας να είναι σίγουροι για το αν θα επιστρέψουν στην συγκεκριμένη υπόθεση, τηλεφώνησαν πρώτα απευθείας στον ίδιο τον Σολδάνο και μετά απευθύνθηκαν στην Ουνιόν για ν' αρχίσει η διαπραγμάτευση.

Εκτός απροόπτου θα τελειώσει θετικά το θέμα και ο ποδοσφαιριστής θα πάρει άμεσα το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Αν όχι τις προσεχείς ώρες, η οριστική έκβαση του θέματος θα γίνει γνωστή το αργότερο αύριο. Ως γνωστόν, ο Πέδρο Μαρτίνς ειδικά γι' αυτή την υπόθεση, έχει ζητήσει να ολοκληρωθεί το συντομότερο και ο παίκτης να είναι στο Ρέντη για προπονήσεις το αργότερο την Πρωτοχρονιά.

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία του Σολδάνο!

Στην τελική ευθεία του Σολδάνο!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν εκφράσει και το προηγούμενο καλοκαίρι την εξαιρετική τους άποψη στις δυνατότητες του 24χρονου Αργεντίνου φορ, επέμειναν και όπως φαίνεται βρίσκονται πολύ κοντά στο να τον φέρουν στο λιμάνι.

Ένα με την ομάδα!

Ένα με την ομάδα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει γίνει ένα με τον Ολυμπιακό και αυτό φαίνεται τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.