Ντουντούκα
Στροφή στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης τώρα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κοντά αλλά όχι τελειωμένο»

«Κοντά αλλά όχι τελειωμένο»
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 - 09:02
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Το σημερινό αναμένεται να είναι το κρίσιμο 24ωρο για την υπόθεση Φράνκο Σολδάνο. Όπως σας γράψαμε από χθες το βράδυ, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία σ' ένα ποσό «καθαρό» 1 εκατ. ευρώ για την Ουνιόν συν 200 χιλ. επιπλέον που θα καταβληθούν αν ο παίκτης καλύψει ορισμένα αγωνιστικά κριτήρια που θα αφορούν συμμετοχές ή επίτευξη στόχων.

Το ζήτημα που απέμενε, και κατά πως φαίνεται απομένει ακόμα να συμφωνηθεί, αφορά στην κάλυψη της εφορίας που υπολογίζεται περίπου στο 1/4 του κόστους μιας μεταγραφής στην Αργεντινή. Η Ουνιόν θέλει το 1 εκατ. «καθαρό» για την πλευρά της και να πληρώσει ο Ολυμπιακός το έξτρα ποσό στην εκεί εφορία. Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πληρώσουν άλλα 200 με 250 χιλ. ευρώ...

«Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Είναι κοντά αλλά δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα», ήταν η δική μας πληροφορία από την Αργεντινή τις πρώτες πρωινές ώρες αφού υπάρχει και η διαφορά της ώρας.

Όπως και να 'χει, αργά ή γρήγορα θα τελειώσει το θέμα. Πιθανόν θετικά, ειδάλλως θα στραφεί σε άλλη λύση ο Ολυμπιακός. Το βέβαιο είναι ότι ο Σολδάνο, με τον οποίο επικοινώνησαν και απευθείας οι ερυθρόλευκοι και τα έχουν βρει σε όλα, τρελαίνεται στην ιδέα να έρθει στην Ελλάδα και ν' αγωνιστεί στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και να πάρει άμεσα και εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού ο Θρύλος θα αγωνιστεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία του Σολδάνο!

Στην τελική ευθεία του Σολδάνο!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν εκφράσει και το προηγούμενο καλοκαίρι την εξαιρετική τους άποψη στις δυνατότητες του 24χρονου Αργεντίνου φορ, επέμειναν και όπως φαίνεται βρίσκονται πολύ κοντά στο να τον φέρουν στο λιμάνι.