Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αλλαγές «βούλιαξαν» τη διαιτησία

Οι αλλαγές «βούλιαξαν» τη διαιτησία
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 - 17:20
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αντιγράφουμε από τα πρακτικά της ΓΣ της ΕΠΟ που έγινε στις 30/06/17, πριν από την εκλογή της διοίκησης Γραμμένου. «H ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ θα είναι παρούσες και μετά τις εκλογές», ανέφερε ο εκπρόσωπος της πρώτης Νόνταρ Αχαλκάλτσι, εξαγγέλλοντας και την τοποθέτηση της Επιτροπής Παρακολούθησης με σκοπό να «παρακολουθεί τις δραστηριότητες της νεοεκλεγείσας διοίκησης της ΕΠΟ».

Από την πλευρά του, ο τοποτηρητής της ΟΥΕΦΑ, Ζόραν Λάκοβιτς είχε υποσχεθεί: «Είμαστε επίσης έτοιμοι να σας στείλουμε τους καλύτερους ειδικούς μας ώστε να σας βοηθήσουν και να συνεργαστείτε όσον αφορά κάθε ζήτημα διαιτησίας, από τους διαιτητές μέχρι τα θέματα ασφαλείας».

Αρα, με βάση την παρούσα κατάσταση κάποιος δεν πρέπει να ξέρει αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει, με όσα δεν έγιναν! Τελικά, το 2017 δεν έστειλαν τρεις ξένους αρχιδιαιτητές, οι οποίοι ήρθαν σταδιακά σε διάστημα ενός χρόνου! Ο Περέιρα ήρθε, επειδή απέτυχαν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, ο Μαρίν επειδή απέτυχε ο Πορτογάλος και ο Λίντμπεργκ γιατί έπρεπε να έρθει κι άλλος!

Ως γνωστόν κανείς δεν έφυγε από το Πάρκο Γουδή! Ο Τριτσώνης βγήκε και ξαναμπήκε στην ΚΕΔ ως υπεύθυνος εκπαίδευσης, ο Κουκουλάκης έχει το VAR που δεν... υπάρχει, ο Περέιρα έμεινε, αν και ήρθαν άλλοι δυο! Όποιος εξηγήσει με πιο σκεπτικό, με τη διαιτησία να πάει από το κακό στο χειρότερο, γίνονταν αλλαγές χωρίς να χρεώσουν σε κάποιον ή κάποιους την αποτυχία να το πει και σε εμάς.

Επίσης, πως εξηγείται ότι παρά τις αλλαγές δεν άλλαζε τίποτα στη διαιτησία; Μάλιστα, φτάσαμε στο σημείο όχι μόνο να έρχονται ξένοι διαιτητές για να σφυρίξουν στην Σούπερ Λίγκα αλλά όλο και περισσότερες ομάδες να θέλουν μόνο ξένους!

Διαβάστε επίσης

Θα τελειώσει άμεσα το θέμα του φορ

Θα τελειώσει άμεσα το θέμα του φορ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο νωρίς ο επιθετικός στο Ρέντη κι αυτό είναι το μέλημα της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

«Συνεχίζουμε…»

«Συνεχίζουμε…»

Το μήνυμα του Μαντί Καμαρά για την επιλογή του στην κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος.