Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο για την επίθεση

Το πλάνο για την επίθεση
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 09:45

Η τροπή που πήρε η υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο οδηγεί τους «ερυθρόλευκους» να εξετάσουν τις άλλες λύσεις που υπάρχουν στο προσκήνιο. Δύο ονόματα που είχαν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες επανέρχονται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Λέο Μπονατίνι και τον Βινίσιους.

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι άνθρωποι του Θρύλου στρέφονται ξανά στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, τις οποίες εξέταζαν και το προηγούμενο διάστημα. Αν και πάντα υπάρχει στο… κάδρο και μια ακόμα περίπτωση, ένα όνομα που δεν έχει ακουστεί.

Πιο «κοντινή» επιλογή αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ο Λέο Μπνατίνι της Γουλβς. Ο αγγλικός σύλλογος ψάχνει επιθετικό για το δεύτερο μισό της σεζόν και ο 24χρονος δεν είναι στα πλάνα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Όπως όλα δείχνουν είναι υπό παραχώρηση. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να γνωρίζει καλά τον εν λόγο παίκτη από τη θητεία του στην Εστορίλ.

Κι από την άλλη, πάντως, είναι στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού ο Κάρλος Βινίσιους. Ο 23χρονος φορ της Ρίο Άβε, στην οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Νάπολι. Μια περίπτωση σαφώς πιο δύσκολη, με δεδομένη ότι η πορτογαλική ομάδα τον θέλει ως το προσεχές καλοκαίρι. Το θέμα είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν ό,τι μπορούν για να τελειώσει η ιστορία του επιθετικού άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Τελευταία ημέρα...

Τελευταία ημέρα...

Η χριστουγεννιάτικη άδεια των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται και το Σάββατο το απόγευμα θα είναι στο Ρέντη.

Ποδαρικό με το... δεξί

Ποδαρικό με το... δεξί

Τα οκτώ προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν πάντα νικητής στο πρώτο ματς, σε κάθε νέα χρονιά, που έδωσε.

Δεν βλέπει την ώρα ο Μασούρας!

Δεν βλέπει την ώρα ο Μασούρας!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έδειξε για ακόμη μία φορά με τις νέες του δηλώσεις ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους», όντας έτοιμος να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.