Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός κοιτά τον Μπέριτς»

«Ο Ολυμπιακός κοιτά τον Μπέριτς»
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 13:05

Ένα ακόμα όνομα για τον Ολυμπιακό έρχεται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με σλοβένικο δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν τον Ρόμπερτ Μπέριτς, τον 27χρονο σέντερ φορ της Σεντ Ετιέν, το συμβόλαιο του οποίου με τη γαλλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι. Με τον παίκτη να μην είναι στα πλάνα του Ζαν Λουί Γκασέ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ekipa.svet24.si», ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Σεντ Ετιέν. Με το άρθρο να αναφέρει μεταξύ άλλων πώς «σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, η ομάδα που κοιτάζει τον Ρόμπερτ Μπέριτς είναι ο γίγαντας της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός».

Με το συγκεκριμένο δημοσίευμα να περιγράφει ακόμα ότι «σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, επικοινωνήσαμε με τον ατζέντη του παίκτη που απάντησε μονολεκτικά: “Κανένα σχόλιο”, Ούτε επιβεβαίωσε την πληροφορίας μας, ούτε την διέψευσε όμως. Και συμπεραίνουμε πώς κάτι υπάρχει…»

Ο Μπέριτς έχει στην καριέρα του 195 ματς και 80 γκολ, ενώ έχει δώσει και 33 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Κανονικότητα της πλάκας!

Κανονικότητα της πλάκας!

Απόφαση-έκτρωμα του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας κόντρα στη γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της διοργανώτριας, σύμφωνα με την οποία η 15η αγωνιστική έπρεπε να γίνει εμβόλιμη.

Τελευταία ημέρα...

Τελευταία ημέρα...

Η χριστουγεννιάτικη άδεια των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται και το Σάββατο το απόγευμα θα είναι στο Ρέντη.