Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωτάθλημα ξεκινά με την 15η αγωνιστική

Το πρωτάθλημα ξεκινά με την 15η αγωνιστική
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 13:19

Με την 15η αγωνιστική, την αναβληθείσα του διημέρου 22-23 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το 2019. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σούπερ Λίγκας. Κάτι που σημαίνει πώς στις 12-13-14 Ιανουαρίου θα έχουν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο, 19-20/01/2019 θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πώς δεν εφαρμόστηκε ο ΚΑΠ! Κι αυτό διότι ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου προβλέπει να διεξάγεται εμβόλιμα όποια αγωνιστική αναβάλλονται. Κι αυτό που επηρεάζεται περισσότερο από κάθε άλλον, από τη συγκεκριμένη απόφαση είναι ο Θρύλος. Η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει να συμμετέχει στα Κύπελλα Ευρώπης. Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός ψήφισε αρνητικά σε ό,τι αφορά την πρόταση που υπήρχε.

Με την απόφαση αυτή οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν 14/02 με την Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 17/02 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 21/02 στην Ουκρανία, στη ρεβάνς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και στις 24/02 με την ΑΕΚ στον Πειραιά. Συνεχόμενα μεγάλα ματς, αλλά και ταξίδια με την απόφαση αυτή.

Διαβάστε επίσης

Κανονικότητα της πλάκας!

Κανονικότητα της πλάκας!

Απόφαση-έκτρωμα του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας κόντρα στη γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της διοργανώτριας, σύμφωνα με την οποία η 15η αγωνιστική έπρεπε να γίνει εμβόλιμη.

Τελευταία ημέρα...

Τελευταία ημέρα...

Η χριστουγεννιάτικη άδεια των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται και το Σάββατο το απόγευμα θα είναι στο Ρέντη.