Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γραμμένος δεν μπορεί, αναλαμβάνει ο Φούσεκ

Ο Γραμμένος δεν μπορεί, αναλαμβάνει ο Φούσεκ
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 09:01
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην ΕΠΟ και δεν θέλουν να συνεχιστεί η αποχή των διαιτητών που είναι επ' αόριστον, ήδη ο Γραμμένος έχει υποστεί μια μεγάλη ήττα με τη μη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής. Αν δεν βρεθεί λύση στην συνάντηση της Παρασκευής (04/01), στην οποία θα πάρουν μέρος αντιπροσωπεία των διαιτητών, η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η Σούπερ Λίγκα και ο Φούσεκ, τότε η πρώτη διοργάνωση που θα πληγεί είναι το Κύπελλο, καθώς οι πρώτες αγώνες της ατζέντας είναι για τη φάση των «16», οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 9-11/01. Ακούγεται ότι θα βάλουν διαιτητές της Φούτμπολ Λιγκ, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούν να πάνε κόντρα στους συναδέλφους τους, ειδικά τώρα που είναι απλήρωτοι για 1,5 χρόνο!

Ενώ δεν έχει προηγηθεί διάλογος, όλοι θεωρούν ότι οι ρέφερι θα δεχθούν να άρουν την απόφασή τους, με μόνη «εγγύηση» ότι θα παραπέμπονται στα πειθαρχικά όργανα οι ομάδες και οι παράγοντες για ανακοινώσεις και δηλώσεις, αντίστοιχα, όπως κάποιοι θέλουν να το παρουσιάσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνος που θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύσκεψη της 4ης Ιανουαρίου θα είναι ο υπερσύμβουλος της ΦΙΦΑ, ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ, δεδομένου ότι οι ρέφερι αγνόησαν τις συστάσεις, τόσο του Περέιρα, όσο και του Γραμμένου προχωρώντας στην αποχή.

Με άλλα λόγια έχουμε μια ομοσπονδία και μια ΚΕΔ που δεν μπόρεσαν να πείσουν τους διαιτητές και ούτε πρόκειται να γίνει αυτό. Όμως, το χειρότερο είναι ότι όλοι έχουν προεξοφλήσει ότι η αποχή θα σταματήσει, τη στιγμή που οι διαιτητές διαρρέουν ότι έχουν διαφορετικές προθέσεις.

Οι αρμόδιοι θεωρούν ότι με μπροστάρη τον Φούσεκ, έχουν περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουν. Όμως, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το κορυφαίο ζήτημα έχει να κάνει με το ότι οι ρέφερι φοβούνται και επ' αυτού περιμένουν προτάσεις...

Διαβάστε επίσης

«Πρώτη» για Μασούρα

«Πρώτη» για Μασούρα

Ο 24χρονος εξτρέμ θα πραγματοποιήσει σήμερα (29/12) την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ώρα για σκληρή δουλειά!

Ώρα για σκληρή δουλειά!

Επιστροφή στο Ρέντη για τους «ερυθρόλευκους» μετά την άδεια λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.