Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επίθεση» για την επίθεση!

«Επίθεση» για την επίθεση!
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 18:43

Το θέμα Σολδάνο παραμένει στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό, αλλά τα νέα που έρχονται από την Αργεντινή για το θέμα είναι αντικρουόμενα. Τι σημαίνει αυτό; Θυμίζουμε πώς πριν μερικές ημέρες είχε φανεί πώς οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά στο deal, αλλά τα τερτίπια του προέδρου της Ουνιόν και η αύξηση των απαιτήσεων λίγο πριν δοθούν τα χέρια, ανάγκασαν τους «ερυθρόλευκους» να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Νέες πληροφορίες για συμφωνία

Επειδή η Ουνιόν δεν έχει την οικονομική... πολυτέλεια να τον χάσει ελεύθερο (σ.σ.: το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) αποφάσισε να το... πάρει αλλιώς. Έκανε εκείνη... άνοιγμα στον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τις πιέσεις του παίκτη που επιθυμεί ν' αγωνιστεί στην Ευρώπη και δη σε μια σημαντική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Αν πιστέψουμε πληροφορίες της τελευταίας ώρας από την Αργεντινή, δεν είμαστε στο «κρύο» αλλά στη «ζέστη» στην προσπάθεια για υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής. Πάντα σύμφωνα με όσα λέγονται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, οι δύο σύλλογοι ουσιαστικά τα έχουν βρει πλέον και βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει άλλον επιθετικό»

Την ίδια στιγμή, όμως, η εφημερίδα «El Litoral» της Σάντα Φε με νέο δημοσίευμά της, το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέρει πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «παγώσει» τις επαφές με την Ουνιόν για τον Σολδάνο. Σημειώνοντας πώς πλέον ο Ολυμπιακός έχει σταματήσει κάθε επαφή με τον αργεντίνικο σύλλογο και πώς πλέον κοιτάζει για άλλους επιθετικούς.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα την Παρασκευή ανέφερε πώς η Ουνιόν είχε αλλάξει στάση και πώς αποδέχονταν την πρόταση των «ερυθρόλευκων» για τον 24χρονο επιθετικό. Πλέον, το νέο της δημοσίευμα αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός έχει «παγώσει» εντελώς τις επαφές με την πλευρά της Ουνιόν, πώς δεν ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή -αυτό που είχε τονιστεί από την πλευρά του Θρύλου από την Πέμπτη το απόγευμα- και πώς κοιτάει αλλού.

Με το ρεπορτάζ της «El Litoral» να τονίζει ότι έχει πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι σε ανοικτή γραμμή με άλλους εκπροσώπους παικτών, κοιτάζοντας άλλους επιθετικούς. Σημειώνοντας ακόμα ότι από την πλευρά της Ουνιόν δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση και πώς η ομάδα της Σάντα Φε τηρεί σιγή ιχθύος.

Εμείς απλά μεταφέρουμε και τις πληροφορίες που υπάρχουν, με επιφύλαξη, παραθέτουμε και το νέο δημοσίευμα για τον Φράνκο Σολδάνο. Υπογραμμίζουμε ότι μια μεταγραφή πραγματοποιείται ΜΟΝΟ όταν «πέσουν» οι υπογραφές. Για να δούμε τι θα «πουν» οι εξελίξεις των επόμενων ωρών / ημερών για το θέμα…

Διαβάστε επίσης