Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Σολδάνο»

«Τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Σολδάνο»
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 21:45

Από νωρίς το απόγευμα σας ενημερώσαμε από το gavros.gr για τις πληροφορίες από την Αργεντινή αναφορικά με τον Φράνκο Σολδάνο και τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ουνιόν, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά για τη μεταγραφή του 24χρονου επιθετικού στους «ερυθρόλευκους».

Εκείνη την ώρα το δημοσίευμα της «El Litoral» έλεγε πώς «πάγωσαν οι συζητήσεις ανάμεσα σε Ουνιόν και Ολυμπιακό». Κι αργότερα, νέα δημοσιεύματα στην Αργεντινή έκαναν λόγο για μια υπόθεση που έχει τελειώσει, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει οριστικά τα χέρια.

Το βράδυ του Σαββάτου, πάντως, η ιστοσελίδα «sinmordaza.com» της Σάντα Φε έδωσε μια επιπλέον πληροφορία για το θέμα. Με την τοποθέτηση ανθρώπων από το περιβάλλον του Φράνκο Σολδάνο που μίλησαν. Τα λόγια τους ήταν πώς «απομένουν λεπτομέρειες» για να ολοκληρωθεί στο 100% αυτή η υπόθεση και να τελειώσει.

Με το ρεπορτάζ να αναφέρει ακόμα πώς «μέσα στις επόμενες ώρες ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό». Ακόμα ότι «το συμβόλαιο θα είναι τον Ιούνιο του 2022, με τις ετήσιες αποδοχές του Σολδάνο να ξεπερνούν τις 400.000 €, ενώ η Ουνιόν έχει ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 20%» .

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος ο Λάζαρος

Έτοιμος ο Λάζαρος

Ο διεθνής εξτρέμ πήρε μέρος στην σαββατιάτικη προπόνηση, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η «πρώτη» του Μασούρα

Η «πρώτη» του Μασούρα

Το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων» έδωσε το «παρών» στη σαββατιάτικη προπόνηση, στο Ρέντη.