Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Ουνιόν πούλησε τον Σολδάνο»

«Η Ουνιόν πούλησε τον Σολδάνο»
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 - 01:19

Οριστικό είναι σύμφωνα με τους Αργεντινούς το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό την Ουνιόν Σάντα Φε για την μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο. Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ πώς απομένουν τα τυπικά και πώς ο παίκτης θα περάσει άμεσα ιατρικές εξετάσεις, για να τελειώσουν τα διαδικαστικά και να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Η αθλητική ιστοσελίδα «Soy Deportes» της Σάντα Φε αργά το βράδυ του Σαββάτου είχε ως πρώτο θέμα την είδηση για τον 24χρονο επιθετικό. Με τίτλο «Τώρα ναι: Η Ουνιόν πούλησε τον Σολδάνο».

Το ρεπορτάζ ανάφερε όλες τις λεπτομέρειες. Πόσα χρήματα ακριβώς θα πάρει ο σύλλογος από τη Σάντα Φε για τη μεταγραφή, αλλά και τους επιπλέον όρους που αν εκπληρωθούν θα της αποφέρουν επιπλέον χρήματα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο άρθρο: «Η Ουνιόν θα λάβει 800.000€, ενώ θα έχει και 15% ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Επίσης, θα λάβει 200.000 δολάρια εάν ο Ολυμπιακός αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και ακόμα 200.000 δολάρια εάν ο Σολδάνο συμμετάσχει στο 75% των αγώνων της ελληνικής ομάδας».

Το ίδιο μετέδωσε και ο ραδιοφωνικός FM9 105,5 στη Σάντα Φε, που συμπληρώνει πώς η Ουνιόν θα πάρει 1 εκατομμύριο δολάρια (σ.σ.: στην ισοτιμία το ποσό αυτό είναι 800.000€), όπς και ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 24χρονος Σολδάνο θα βγει εκτός Αργεντινής, υπογράφοντας συμβόλαιο για 4 χρόνια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Η Ουνιόν πούλησε τον Σολδάνο»
«Η Ουνιόν πούλησε τον Σολδάνο»

Διαβάστε επίσης

«Καρέ» επιστροφών στο Ρέντη!

«Καρέ» επιστροφών στο Ρέντη!

Οι Τοροσίδης, Ποντένσε, Καμαρά και Γιαννιώτης επιστρέφουν σήμερα, Κυριακή (30/12) για προπόνηση, καθώς είχαν λίγες ώρες παραπάνω άδεια.

«Χαμόγελα» για Ναουέλ

«Χαμόγελα» για Ναουέλ

Ο νεαρός εξτρέμ ακολούθησε κανονικά το Σάββατο, το πρόγραμμα προπόνησης των «ερυθρολεύκων».