Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος γέμισε δώρα το Δημοτικό Θέατρο (vid, pics)

Ο Θρύλος γέμισε δώρα το Δημοτικό Θέατρο (vid, pics)
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 - 17:51

Μια ακόμα πολύ σημαντική πρωτοβουλία από τον Ολυμπιακό. Μια ακόμα κίνηση που δείχνει πώς ο Θρύλος έχει έντονη κοινωνική δράση και προσφέρει πάντα. απέναντι σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα προσφοράς στον συνάνθρωπο, δίνοντας διαρκώς την κατεύθυνση προς την αλληλεγγύη και την υποστήριξη όσων το χρειάζονται.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς, με πρωτεργάτη τον Δρ. Νικόλαο Πλατανησιώτη, διοργάνωσε το μεσημέρι της Κυριακής, δωρεάν «Παράσταση Αγάπης» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς. Ο Ολυμπιακός ήταν παρών! Η «Παράσταση Αγάπης», με το θεατρικό «Ο Μικρός Αμαντέους», είχε ως στόχο τη στήριξη των παιδιών, οικογενειών ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Πειραιά. Της πόλης του Ολυμπιακού.

Εκεί ήταν περισσότερα από 200 παιδάκια που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την παράσταση. Και την ευκαιρία να χαρούν και να διασκεδάσουν μαζί με τους γονείς τους. Ο Θρύλος ήταν εκεί με τον Διευθυντή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Δομένικο Μασούλα, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά, προσφέροντάς τους μικρές στιγμές χαράς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εξάλλου, έχει τονίσει πώς τα παιδιά είναι το μέλλον της χώρας. Στόχος του, όπως και της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολικά, είναι η υποστήριξη των παιδιών, με κάθε τρόπο, ώστε να μεγαλώνουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον, με προοπτική για τη ζωή και, πάνω από όλα, αγάπη!

Η διοργάνωση «Παράστασης Αγάπης» έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, με τον Γιάννη Μώραλη να δίνει το «παρών». Ο Δήμαρχος τόνισε: «Χρειαζόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες. Έχω πει πολλές φορές ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι εκείνο που και η πόλη και η χώρα, συνολικά, χρειάζονται. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα παρών».

Με τον Δομένικο Μασούλα να σχολιάζει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πάντοτε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του Πειραιά, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες. Να ευχηθώ ξανά καλή χρονιά σε όλους και θέλω να μεταφέρω τις ευχές του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για υγεία».

Τέλος, ο Δρ. Νικόλαος Πλατανησιώτης ανέφερε από την πλευρά του: «Θέλαμε να κάνουν γιορτές τα παιδιά οικογενειών, ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης του Πειραιά, με το καλύτερο δώρο. Μία παράσταση, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πολλά δώρα, για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν».

Διαβάστε επίσης

Έρχεται Ελλάδα ο Σολδάνο

Έρχεται Ελλάδα ο Σολδάνο

Ο 24χρονος επιθετικός θα αναχωρήσει την Πρωτοχρονιά από την Αργεντινή και αναμένεται στις 02/01 στη χώρα μας.

Δίνει συνεχώς ευκαιρίες ο Μαρτίνς

Δίνει συνεχώς ευκαιρίες ο Μαρτίνς

Σε πολλούς παίκτες από την Ακαδημία των Πειραιωτών, να προπονηθούν ή να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα του Θρύλου, με τελευταίο από αυτούς τον Ηλία Καραργύρη.