Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διαιτητές βγάζουν «οφσάιντ» τον Περέιρα!

Οι διαιτητές βγάζουν «οφσάιντ» τον Περέιρα!
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 - 21:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άλλη μια απόδειξη ότι ο Περέιρα βρίσκεται στον κόσμο του, αναφορικά με την κατάσταση στην Ελληνική διαιτησία. Μέχρι και ο Σιδηρόπουλος έβγαλε... οφσάιντ τον Πορτογάλο, ο οποίος «γνωμάτευσε» ότι είναι ευχαριστημένος.

Πιστεύεις ότι δικαιολογημένα υπάρχει καχυποψία προς τους Έλληνες διαιτητές, ρωτήθηκε ο διεθνής ρέφερι, ο οποίος απάντησε: «Πολλές φορές ναι για να είμαι ειλικρινής. Υπήρξαν αποφάσεις που έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο. Πρέπει και ο κόσμος όμως να καταλάβει ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι διαιτητής.

Ένας ρέφερι βλέπει μία φάση για μία φορά, ενώ όλοι μπορούν να την δουν με ριπλέι μέσω της τηλεόρασης πάρα πολλές. Έτσι κρίνουν με ελαφρά την καρδία... Γίνεται όμως προσπάθεια για να προχωρήσει η ελληνική διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, γιατί νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει στασιμότητα».

Το γεγονός ότι υπάρχει καχυποψία είναι αποτυχία της ...εξυγίανσης και του Περέιρα. Παρόμοιο κλίμα με όσα είπε ο Σιδηρόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει και στους περισσότερους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας, Μέχρι και οι ίδιοι βλέπουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ότι η διαιτησία βρίσκεται στο κάδρο από την 1η αγωνιστική, παράλληλα έχουν μείνει άφωνοι με προκλητικά λάθη (όπως το πέναλτι που δεν έδωσε ο Τσαμούρης στο χέρι του Βιεϊρίνια, τη διαιτησία του Λάμπρου στο Ξάνθη-ΑΕΛ 1-0, τις υποδείξεις της Δέτση στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ 2-1).

Διαβάστε επίσης

«Ο Έλληνας Σολδάνο» (pic)

«Ο Έλληνας Σολδάνο» (pic)

Η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής, η «Olé», για τη μετακίνηση του 24χρονου επιθετικού στον Ολυμπιακό.