Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό»

«Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 - 09:04

Πολλά έχουν ακουστεί αναφορικά με το μέλλον του Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό., Πόσω δε μάλλον τώρα που πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν καλό για τον Τυνήσιο αμυντικό. Αγωνίστηκε στο ματς με την Παναχαϊκή, για το Κύπελλο Ελλάδας, όμως μετά ένας τραυματισμός στο πόδι είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί για καιρό εκτός έδρας και να μείνει πιο πίσω σε σχέση με τους άλλους αμυντικούς του Ολυμπιακού.

Αλλά το θέμα από εδώ και πέρα είναι τι μέλλει γενέσθαι. Αυτή την απάντηση την έδωσε ο ατζέντης του Μεριά, ο Μουχάν Αούν. Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα «StarAfrica», ο ατζέντης του παίκτη ήταν κατηγορηματικός. Με άρθρο που κυκλοφορεί να έχει ως τίτλο: «Είναι επίσημο: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μεριά».

Αναφέρει επιπλέον: «Μετά τα όσα είχαν ακουστεί για τη μετακόμιση του παίκτη στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, αναφέρθηκε στο μέλλον του πρώην παίκτη της Σφαξιέν. Υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, στον οποίο είναι αφοσιωμένος. Ο Μεριά, αγωνίστηκε σε εννέα αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και πέτυχε ένα γκολ. Υπενθυμίζεται πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την ελληνική ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Έρχεται ο Σολδάνο!

Έρχεται ο Σολδάνο!

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στον Θρύλο.