Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαγικές ερυθρόλευκες στιγμές (vid)

Μαγικές ερυθρόλευκες στιγμές (vid)
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 - 18:03

Το απόγευμα της 31η Δεκεμβρίου, στο λογαριασμό της ΟΥΕΦΑ για το Γιουρόπα Λιγκ στο twitter, ανέβηκε ένα βίντεο με χαρακτηριστικές στιγμές από ό,τι συνέβη τους προηγούμενους μήνες, στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Ένα βίντεο που αποτελεί εν μέρει και την ανασκόπηση για ό,τι έγινε μέχρι στιγμής στη δεύτερη τη τάξει, ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ένα βίντεο που έχει μέσα και Ολυμπιακό! Δεν θα μπορούσε να μην είναι μέσα και σκηνές από ματς του Θρύλου! Ειδικά από τον τελευταίο του αγώνα με την Μίλαν, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία, νίκησαν με 3-1 την ιταλική ομάδα, την «πέταξαν» εκτός Ευρώπης και πήραν το εισιτήριο για τη φάση των «32».

Με το βίντεο να έχει μέσα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς τους όταν ο Γκιλιέρμε πέτυχε το 2-0, αλλά και μετά το γκολ του Φορτούνη που έφερε τον Ολυμπιακό στο 3-1 και του έδωσε το δικαίωμα να συνεχίσει την Ευρώπη, όντας ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη νοκ άουτ φάση των ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Δείτε και το σχετικό βίντεο...

Διαβάστε επίσης