Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χαϊραντίνοβιτς για το μέλλον του

Ο Χαϊραντίνοβιτς για το μέλλον του
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019 - 23:00

Ένας από τους παίκτες που έχουν συνδεθεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με τον Ολυμπιακό είναι ο Χάρις Χαϊραντίνοβιτς.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Όσιγιεκ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον του και στα σενάρια που υπάρχουν ότι ο Ολυμπιακός, καθώς και πολλές άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αρχικά, υποστήριξε πως είναι τιμητικό για εκείνον να βρίσκεται στο στόχαστρο της ευρωπαϊκής ελίτ, ωστόσο, είναι αυτή τη στιγμή προσηλωμένος μόνο στην Όσιγικιεκ.

Επίσης, έδειξε ότι γνωρίζει κάποια πράγματα για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Στην Ελλάδα συναντάς γήπεδα με φανταστική ατμόσφαιρα».

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Είμαι ικανοποιημένος και ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω για τη βελτίωση όλων των τμημάτων του παιχνιδιού μου» τόνισε αρχικά ο Χαϊραντίνοβιτς, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Δεν ενδιαφέρομαι για θέματα μεταγραφών. Η δουλειά μου είναι να προπονούμε και να δείχνω όσα γνωρίζω στο γήπεδο. Υπάρχει μια αλυσίδα ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την παρακολούθηση των παικτών μας και τη διαπραγμάτευση με διευθυντές και κλαμπ. Είμαι σίγουρος ότι μόνο αν είμαι επικεντρωμένος στο παιχνίδι μου μπορεί θα μπορέσω να προχωρήσω, και αυτό τελικά θα είναι ενδιαφέρον για συλλόγους από την ευρωπαϊκή ελίτ».

Τέλος, για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του, υποστήριξε: «Στην Ελλάδα συναντάς γήπεδα με φανταστική ατμόσφαιρα, και η Γαλλία είναι μεγάλη για νέους παίκτες που, όπως και εγώ, που θέλουν να δουλέψουν και να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Στην Ισπανική Primera υπάρχει ένα φανταστικό ποδόσφαιρο που προτιμώ, αλλά η Bundesliga και η γερμανική πειθαρχία και το πνεύμα μάχης σίγουρα θα με καλωσόριζε επίσης».

Διαβάστε επίσης