Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών της επίθεσης στον Τζήλο

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών της επίθεσης στον Τζήλο
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019 - 23:38

Ένα ακόμη στοιχείο σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο, μετά από αυτό της ταυτοποίησης ενός 46χρονου, ήρθε στο «φως της δημοσιότητας».

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών της επίθεσης στον Έλληνα διαιτητή και έτσι βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στο να προχωρήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Για το συγκεκριμένο στοιχείο η Αστυνομία χρησιμοποίησε τη βοήθεια των καμερών ασφαλείας της εθνικής οδού, οι οποίες κατέγραψαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης στον Τζήλο. Το αμάξι φαίνεται ότι ήταν ένα λευκό Polo, το οποίο είχαν νοικιάσει.

Πλέον, η υπόθεση οδεύει προς το τέλος της, κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΑ σπορ τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Αστυνομία έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της πάνω από την υπόθεση και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε για πρώτη φορά διαλεύκανση υπόθεσης. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Κρατάμε χαμηλά τους τόνους».

Διαβάστε επίσης

Ημέρα... Σολδάνο!

Ημέρα... Σολδάνο!

O 24χρονος επιθετικός αναμένεται σήμερα, Τετάρτη (02/01) στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Θρύλο.

Πολυθεσίτης ο Μπα!

Πολυθεσίτης ο Μπα!

Ένα από τα θετικά στοιχεία του Σενεγαλέζου στόπερ είναι, ότι δεν αγωνίζεται μόνο ως στόπερ.

Ο Χαϊραντίνοβιτς για το μέλλον του

Ο Χαϊραντίνοβιτς για το μέλλον του

O 24χρονος μεσοεπιθετικός της Όσιγιεκ, ο οποίος έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, μίλησε για τη συνέχεια της καριέρας του. «Στην Ελλάδα συναντάς γήπεδα με φανταστική ατμόσφαιρα», τόνισε μεταξύ άλλων.