Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήδη τρεις κινήσεις και έπεται συνέχεια...

Ήδη τρεις κινήσεις και έπεται συνέχεια...
Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019 - 17:23

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού καλά κρατεί. Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» κινήθηκαν αστραπιαία και απέκτησαν από πολύ νωρίς τον Γιάννη Μασούρα ο οποίος είναι το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Θρύλου.

Η δεύτερη μεταγραφή ήταν αυτή του Ουσεϊνού Μπα από την Αζαξιό. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός όμως θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πειραιά.

Παράλληλα τα τυπικά μένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από το πρωί της Τετάρτης (02/01) θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την τρίτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Ο σχεδιασμός του Θρύλου μπαίνει στην τελική του ευθεία, ενώ μην ξεχνάμε ότι μιλάμε μόλις για την δεύτερη ημέρα των μεταγραφών. Κάτι που δείχνει φυσικά και τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα.

Με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς για τουλάχιστον ακόμη μία κίνηση τον Ιανουάριο, η οποία θα αφορά τη θέση του εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης