Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλή προπόνηση η Ξάνθη ενόψει Θρύλου

Διπλή προπόνηση η Ξάνθη ενόψει Θρύλου
Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019 - 00:37

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τρίτης (08/01) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο, συνεχίζει η Ξάνθη.

Πιο αναλυτικά, δύο προπονήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (03/01), με το τεχνικό επιτελείο να δίνει τις οδηγίες του σε τομείς της ενδυνάμωσης και της φυσικής κατάστασης στις πρωινές ασκήσεις, ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε στην τακτική. Με διαφορετικές ασκήσεις σε γήπεδα μικρών διαστάσεων, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τις οδηγίες στην αμυντική τακτική, στο πάσινγκ γκέιμ, στην δημιουργία, αλλά και στα τελειώματα φάσεων.

Να σημειωθεί, ότι ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ και Φασίδης, με τον πρώτο να «ανεβαίνει» σταδιακά...

Διαβάστε επίσης

«Μπήκαν» νωρίς όπως ήθελε ο Μαρτίνς!

«Μπήκαν» νωρίς όπως ήθελε ο Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ήθελε να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας για τον Ιανουάριο, επιθυμία του που έγινε πράξη από τη διοίκηση των Πειραιωτών.

«Τρελαμένοι» Σολδάνο και Μασούρας!

«Τρελαμένοι» Σολδάνο και Μασούρας!

Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο δείχνουν τόσο στις δηλώσεις όσο και στις προπονήσεις το πόσο πολύ θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους.

Τον περιμένει χιονιάς στην Ξάνθη...

Τον περιμένει χιονιάς στην Ξάνθη...

Κακές καιρικές συνθήκες αναμένεται να συναντήσει στην ακριτική πόλη ο Ολυμπιακός στις 8 Ιανουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος.