Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο του Ιανουαρίου...

Το πλάνο του Ιανουαρίου...
Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019 - 08:45

Ο Ιανουάριος μπήκε, η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε και αρκετά ονόματα παικτών του Ολυμπιακού ακούγονται ως υποψήφιοι στόχοι ομάδων από το εξωτερικό. Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη της. Πώς η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θέλει να πουληθεί κανένας εκ των βασικών παικτών του ρόστερ τον Γενάρη. Κάτι που αποτελεί και επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος δεν θέλει να χαλάσει η «χημεία» της ομάδας, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση αποχώρησης ενός εκ των παικτών που αποτελούν τις βασικές επιλογές του, ανεξάρτητα εάν το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι και «γεμάτο» και «πλούσιο» σε λύσεις, σε όλες τις θέσεις.

Βέβαια, εάν έρθει μια εξωπραγματικά -οικονομικά- πρόταση. Αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν, κάτι τέτοιο δεν είναι ορατό στον ορίζοντα. Οπότε δεν έχει νόημα να γίνεται συζήτηση για υποθετικά θέματα. Το βέβαιο είναι η πρόθεση και το πλάνο των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

«Τρελαμένοι» Σολδάνο και Μασούρας!

«Τρελαμένοι» Σολδάνο και Μασούρας!

Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο δείχνουν τόσο στις δηλώσεις όσο και στις προπονήσεις το πόσο πολύ θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους.

«Μπήκαν» νωρίς όπως ήθελε ο Μαρτίνς!

«Μπήκαν» νωρίς όπως ήθελε ο Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ήθελε να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας για τον Ιανουάριο, επιθυμία του που έγινε πράξη από τη διοίκηση των Πειραιωτών.