Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρέθηκε η «χρυσή» τομή με τη διαιτησία

Βρέθηκε η «χρυσή» τομή με τη διαιτησία
Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019 - 14:32

Όλα δείχνουν πώς πάμε για... σέντρα στο πρωτάθλημα, κανονικά, το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου. Αυτό βγαίνει από τη συνάντηση των εκπροσώπων των διαιτητών με τους φορείς του ποδοσφαίρου, τον υφυπουργό Αθλητισμού και την αστυνομία που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ομοσπονδίας. Η οριστική απόφαση, πάντως, αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ώρες.

Κι αυτό διότι η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Το «παρών» έδωσαν εκ μέρους των διαιτητών οι ρέφερι Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και οι βοηθοί Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας). Επίσης, εκπρόσωποι της ΕΠΟ, της ΚΕΔ, της Σούπερ Λίγκας.

Επειδή, όμως, δεν είχαν οι εκπρόσωποι των διαιτητών την εξουσιοδότηση για να πάρουν την οριστική απόφαση, έστειλαν με e-mail στους συναδέλφους τους όσα συζητήθηκαν κι αυτοί καλούνται να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, για να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Αλλά όπως ειπώθηκε από διάφορους φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη, το κλίμα ήταν καλό, φαίνεται πώς βρέθηκε η «χρυσή» τομή και πάμε για... σέντρα, κανονικά, το επόμενο Σαββατοκύριακο (12-13 Ιανουαρίου).

Διαβάστε επίσης

Σκληρή δουλειά καθημερινά

Σκληρή δουλειά καθημερινά

Η ένταση των προπονήσεων είναι αυξημένη, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ο Ολυμπιακός να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με αυτό που βρίσκονταν πριν τις γιορτές.