Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Ξάνθη

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Ξάνθη
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 - 00:26

Ο Ολυμπιακός μετά από 17 ημέρες θα επιστρέψει στη δράση, αντιμετωπίζοντας την Ξάνθη στα Πηγάδια για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν αντίστροφα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς τους στο Ρέντη την Κυριακή (06/01). Εκεί, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του για τον αγώνα με τους Ακρίτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τον Γιώργο Μασούρα στο δεξί άκρο της επίθεσης της ομάδας. Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στον Ολυμπιακό και ο κόουτς των Πειραιωτών σκέφτεται να τον ρίξει κατευθείαν στα βαθιά.

Από εκεί και πέρα, προβλήματα έχουν προκύψει με τους Σισέ και Ομάρ, το πρώτο είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες, κάτι το οποίο ανάγκασε τον Μαρτίνς να δοκιμάσει τους Μεριά και Τοροσίδη για να τους καλύψουν αντίστοιχα, αν δεν μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Μαρτίνς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην Ξάνθη, με τους Καμαρά, Γκιλιέρμε, Φορτούνη και Γκερέρο να έχουν πολύ καλές πιθανότητες να αγωνιστούν ως βασικοί σε αυτό τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην προπόνηση του Θρύλου συμμετείχαν και τρεις παίκτες από την Ακαδημίας της ομάδας. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Βοΐλη, Απόστολο Μαρτίνη και Ηλία Καραργύρη.

Ο τελευταίος συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και αρκετές ημέρες, ελέω του θέματος που έχει προκύψει με τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Την Κυριακή, ωστόσο, ο Μαρτίνς ανέβασε στην πρώτη ομάδα και τους δύο άλλους παίκτες, τους οποίους πιστεύει, κάτι το οποίο έχει δείξει, χρησιμοποιώντας τους στο ματς με τον Άρη Αβάτου, ενώ ο Βοΐλης είχε παίξει και κόντρα στην Παναχαϊκή.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι βάση κανονισμών του Κυπέλλου να έχουν στην αποστολή τους παίκτες νεαρούς σε ηλικία και οι τρεις αυτοί πιτσιρικάδες αναμένεται να βρίσκονται στους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Ξάνθη ο Πορτογάλος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης

Το βάρος στην τακτική

Το βάρος στην τακτική

Η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε με προπόνηση το πρωί της Κυριακής.