Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος σε διπλό… ταμπλό

Ο Θρύλος σε διπλό… ταμπλό
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 - 09:06

Οι δύο πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού έγιναν γρήγορα. Ο Γιώργος Μασούρας αλλά και ο Φράνκο Σολδάνο έχουν ήδη ενταχθεί στην ομάδα, είναι πλέον στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο πρώτος, μάλιστα, είναι στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη. Δεν αποκλείεται, δε, να κάνει και το ντεμπούτο του. Αλλά δεν σταματούν εκεί οι κινήσεις ενίσχυσης των «ερυθρολεύκων».

Στο πλάνο είναι η απόκτηση και τερματοφύλακα και ενός ακόμα εξτρέμ. Κι αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι πώς αναμένονται άμεσα εξελίξεις και στα δύο θέματα. Σε ό,τι αφορά αυτό του εξτρέμ, από χθες έχει ακουστεί το όνομα του Χιλντεμπέρτο που αγωνίζεται στην Σετούμπαλ, όπως και άλλα ονόματα που είναι στην ατζέντα του Ολυμπιακού.

Μετά και την τροπή της υπόθεσης Γιαννιώτη, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για γκολκίπερ. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει ορισμένα ονόματα από το εξωτερικό, ενώ από την εγχώρια «αγορά» ακούγεται εκ νέου το όνομα του Κότνικ, όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Η ουσία είναι πώς ο Ολυμπιακός κινείται σε δύο… μέτωπα και θέλει να «κλείσει» αυτές τις περιπτώσεις, ολοκληρώνοντας τις κινήσεις ενίσχυσής του για τη χειμερινή, μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

«Καθαρίζει» από το πρώτο ματς!

«Καθαρίζει» από το πρώτο ματς!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη εκτός έδρας στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Live στις 17:15 στο gavros.gr/CS2.

Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν…

Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν…

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζουν τι θα συναντήσουν στα Πηγάδια, για αυτό και θα αγωνιστούν με το… μαχαίρι στα δόντια.