Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόκριση στη ρεβάνς, ικανοποιημένος για Μασούρα»

«Πρόκριση στη ρεβάνς, ικανοποιημένος για Μασούρα»
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 - 19:17

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι του για το 2019 ο Ολυμπιακός, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, τόνιζε ότι η ομάδα του δεν παρουσίασε το πρόσωπο που έχει συνηθίσει, ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι Πειραιώτες στο 2ο παιχνίδι θα πάρουν την πρόκριση.

Τέλος, μίλησε και για το ντεμπούτο του Γιώργου Μασούρα με τα «ερυθρόλευκα» επισημαίνοντας ότι είναι ευχαριστημένος από τη συνολική του εικόνα στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που μας έχει συνηθίσει. Δεν παίξαμε καλά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά μας έλειψε η συγκέντρωση, ενώ πολλοί παίκτες μας δεν βρέθηκαν στο επίπεδο που μπορούν. Στο 2ο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και παρά το γεγονός ότι είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, νομίζω ότι με βάση την εικόνα του αγώνα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Θα προσπαθήσουμε πλέον να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι το 2ο ματς γίνεται στην έδρα μας και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ντεμπούτο του Γιώργου Μασούρα:

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του όχι μόνο σήμερα, αλλά γενικότερα από τη δουλειά του και στις προπονήσεις. Σήμερα δεν ήταν ένα καλό ματς για αυτόν για να εκμεταλλευτεί κάποια ευκαιρία. Όμως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος».

Διαβάστε επίσης

«Καθαρίζει» στο Καραϊσκάκη

«Καθαρίζει» στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια στα Πηγάδια με τον Φορτούνη, έμεινε στο 0-0 στην Ξάνθη, αλλά η πρόκριση στα προημιτελικά θα έρθει στη ρεβάνς.

Ντεμπούτο για Μασούρα!

Ντεμπούτο για Μασούρα!

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου πραγματοποίησε στο ματς με την Ξάνθη την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.