Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοιτάζει τον Τζέισον Λουκουμί ο Ολυμπιακός»

«Κοιτάζει τον Τζέισον Λουκουμί ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 - 18:44

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως είναι λογικό συνεχώς «ακούγονται» νέα ονόματα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού.

Ένα από τα ονόματα που συνδέεται με τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό του Τζέισον Στίβεν Λουκουμί Μινά. Πρόκειται για έναν 23χρονο Κολομβιανό εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Νασιονάλ, ομάδα της πατρίδας του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, έχοντας τον στη μεταγραφική του λίστα το τελευταίο διάστημα.

Ο 23χρονος ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, μετρώντας τη φετινή σεζόν σε 33 αγώνες 4 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Ατλέτικο Νασιονάλ.

Φυσικά, πρόκειται για δημοσιεύματα από το εξωτερικό, τα οποία μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ακόμη ένα όνομα που «ακούστηκε» για τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Μία γροθιά ενόψει της συνέχειας! (pics)

Μία γροθιά ενόψει της συνέχειας! (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» γευμάτισαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/01), σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα παρά το... στραβοπάτημα κόντρα στην Ξάνθη.

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Ρινκόν στον Ολυμπιακό

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Ρινκόν στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο ο 24χρονος επιθετικός της Γκιμαράες εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους», με μερικά από αυτά μάλιστα να τονίζουν ότι βρίσκεται κοντά στο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.