Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαγική εικόνα» για τη Σούπερ Λίγκα

«Μαγική εικόνα» για τη Σούπερ Λίγκα
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 - 20:23
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Τορπίλη» στην ενότητα της Σούπερ Λίγκας αποτελούν τα... φανταστικά σενάρια ότι τάχα υπήρξαν ομάδες που εξέφρασαν δυσαρέσκεια στο σημερινό (09/11) έκτακτο ΔΣ, με αφορμή την παρουσία του προέδρου της Βαγγέλη Μπαταγιάννη στη συνάντηση με τους διαιτητές στις 4 Ιανουαρίου. Στη διοργανώτρια θεωρούν ότι κάποιοι προσπαθούν να διχάσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, επειδή δεν επιβεβαιώθηκε αυτό που είχε προαναγγέλλει η προπαγάνδα. Καμία ομάδα δεν έθεσε θέμα Μπαταγιάννη, άλλωστε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας έχει ζητήσει τα πρακτικά αυτής της συνάντησης, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως οι ομάδες. Η συντριπτική πλειοψηφία τους ήταν στο πλευρό του αφού δεν του ασκήθηκε κριτική.

Ο Μπαταγιάννης ενημέρωσε τις ΠΑΕ για το τι έγινε στη συνάντηση, λέγοντας: «Έχω ζητήσει και τα πρακτικά. Στη συνάντηση με τους διαιτητές μετέφερα αυτά ακριβώς που είπαμε. Θα ήμουν ξεφτιλισμένος πρόεδρος, αν υποστήριζα τους διαιτητές και όχι εσάς. Εγώ είμαι πραγματικός πρόεδρος και δεν ήρθα να κάνω τον πρόεδρο. Αν δεν το αντέχετε αυτό, δεν έχω πρόβλημα. Θα δείτε και στα πρακτικά τι ακριβώς έγινε».

Τα τελευταία λόγια ο Μπαταγιάννης τα είπε με αφορμή το κλίμα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιοι, όπως είχε προαναγγελθεί μέσω δημοσιευμάτων, ή αν προτιμάτε με αφορμή τα σενάρια που κυκλοφόρησαν. Εκεί αντέδρασε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου, ο οποίος φέρεται να είπε ότι «τα πρακτικά είναι λέξεις, σημασία έχει το ύφος» και ο πρόεδρος της Λίγκας απάντησε ότι «αν ήθελα να τορπιλίσω το κλίμα θα τους έλεγα ότι έχουμε πάρει απόφαση να ζητήσουμε ξένους διαιτητές, σε περίπτωση που συνέχιζαν την αποχή».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης τον ρώτησε, για άλλο θέμα. «Τι δουλειά είχε στη συνάντηση με τους παρατηρητές;» και ο Μπαταγιάννης απάντησε: «Με κάλεσε ο πρόεδρος τον παρατηρητών. Νομίζω ότι ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι»...

Διαβάστε επίσης

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Ρινκόν στον Ολυμπιακό

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Ρινκόν στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο ο 24χρονος επιθετικός της Γκιμαράες εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους», με μερικά από αυτά μάλιστα να τονίζουν ότι βρίσκεται κοντά στο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μία γροθιά ενόψει της συνέχειας! (pics)

Μία γροθιά ενόψει της συνέχειας! (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» γευμάτισαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/01), σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα παρά το... στραβοπάτημα κόντρα στην Ξάνθη.