Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοχοποιούν τον βοηθό από τον ΠΑΟΚ! (pics)

Στοχοποιούν τον βοηθό από τον ΠΑΟΚ! (pics)
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 14:18

Τα πράγματα είναι τόσο απλά που δεν χρειάζονται εξήγηση, εκτός αν ο κουμπάρος του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, ο δημοσιογράφος και όψιμος... εξυγιαντής, Κώστας Βασιλόπουλος έχει διαφορετική άποψη. Η στοχοποίηση του Παναγιώτη Κωνσταντόπουλου (Κορίνθου), επειδή ορίστηκε βοηθός του Σκουλά (Θεσσαλίας) στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ βγάζει μάτια.

Στο korakia.blogspot.gr, ένα μπλογκ που στηρίζει τον ΠΑΟΚ, γράφουν ότι ο ορισμός του Κωνσταντόπουλου προκάλεσε «αίσθηση και πολλά ερωτηματικά» και «το γιατί έχει να κάνει με το παρελθόν του Κορίνθιου βοηθού και πιο συγκεκριμένα με την τελευταία του παρουσία σε αγώνα του δικεφάλου».

Η συγκεκριμένη αναφορά έχει να κάνει με το εκτός έδρας ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Λαμία, στο οποίο όπως βλέπετε και στα παρακάτω στατιστικά δεν είχε κανένα οφσάιντ! Άρα, που είναι το... παρελθόν του Κορίνθιου Κωνσταντόπουλου; Τόσο εύκολο ήταν για τους βοηθούς!

Το... παρελθόν στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1 έχει να κάνει με τον διαιτητή Τσαμούρη (Πειραιά), ο οποίος δεν έδωσε πέναλτι στο... βόλεϊ του Βιεϊρίνια στο 11'. Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι αντί ο Τσαμούρης να πάει σπίτι του επέστρεψε στους ορισμούς, καθώς το Σάββατο (12/01) θα σφυρίξει το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δηλαδή έμεινε εκτός μόνο για δυο αγωνιστικές πρωταθλήματος και δυο Κυπέλλου!

Τον εξόντωσαν...

Ο μόνος που πήγε σπίτι του είναι ο βοηθός Καμπούρης (Εύβοιας), που τον ξήλωσαν και από διεθνή, επειδή φώναζε ο ΠΑΟΚ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στοχοποιούν τον βοηθό από τον ΠΑΟΚ! (pics)
Στοχοποιούν τον βοηθό από τον ΠΑΟΚ! (pics)

Διαβάστε επίσης

«Να πάμε στον τελικό του Μπακού...»

«Να πάμε στον τελικό του Μπακού...»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το όνειρο που έχει για τον Ολυμπιακό, τους στόχους του, ενώ εξήγησε πώς τα νέα αποκτήματα θα βοηθήσουν αρκετά. Και ξεκαθάρισε πώς η ομάδα δεν θα έχει κάμψη στην απόδοσή της...