Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάχη» στα εξτρέμ ενόψει Λεβαδειακού!

«Μάχη» στα εξτρέμ ενόψει Λεβαδειακού!
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 00:00

Πριν από αρκετό καιρό, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε παραδεχθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα που έχει κοουτσάρει στην προπονητική του καριέρα. Το φετινό «ερυθρόλευκο» ρόστερ, άλλωστε, είναι ποιοτικό και πλήρες σε κάθε θέση. Για αυτό και ο Πορτογάλος κόουτς «πονοκεφαλιάζει» πολλές φορές όσον αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα. Κάτι που ισχύει και για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, την Κυριακή (13/01) για την 16η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα.

Το δίλημμα του 48χρονου τεχνικού έγκειται αυτή τη φορά για τη θέση των εξτρέμ. Και αυτό, διότι τους έχει όλους στη διάθεση του, μη μπορώντας να επιλέξει ποιον εξ αυτών θα αφήσει εκτός από την αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο το απόγευμα (12/01) για την Λιβαδειά.

Ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει, πλέον, τόσο στον Ντανιέλ Ποντένσε όσο και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τους οποίους δεν… πήρε μαζί του στην Ξάνθη, για το πρόσφατο ματς Κυπέλλου. Εκεί όπου έριξε στη «μάχη» τους Γιάννη Φετφατζίδη και Ματίας Ναουέλ, καθώς και τον Γιώργο Μασούρα, στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιον ή ποιους θα αφήσει εκτός αποστολής, όπως και ποιους θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα για το ματς με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο, Σάββατο, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Ολυμπιακού…

Διαβάστε επίσης

Από τη… σέντρα δυνατά!

Από τη… σέντρα δυνατά!

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δείξουν από το πρώτο λεπτό στη Λιβαδειά, το ποιος είναι το «αφεντικό» στον αγωνιστικό χώρο.

Δυνατά για Λιβαδειά!

Δυνατά για Λιβαδειά!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξέρουν ότι πρέπει να μπουν από το πρώτο λεπτό με το… μαχαίρι στα δόντια.