Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο 12ος παίκτης του Θρύλου θα είναι εκεί!

Ο 12ος παίκτης του Θρύλου θα είναι εκεί!
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 17:41

Κανονικά θα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού την Κυριακή το απόγευμα στη Λιβαδειά. Διότι με την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που βγήκε για το ματς του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό δημιουργήθηκε μια αναστάτωση.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή (13-01-2019) και ώρα 17:15, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2018 – 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς».

Τι σημαίνει αυτό; Πώς απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση. Δεν αναφέρει πουθενά πώς απαγορεύεται η μεμονωμένη μετακίνηση για τον κόσμο. Ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι, λοιπόν, κανονικά στο πλευρό της ομάδας, στο πρώτο ματς πρωταθλήματος για το 2019. Για να της δώσει ώθηση και να πάρει τη νίκη.

Θυμίζουμε πώς έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια στη Θύρα 4 του γηπέδου, ενώ έχει ανοίξει και η Θύρα 5 στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς για τις ανάγκες του κόσμου του Ολυμπιακού. Όσοι θέλετε εισιτήρια για το ματς, μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ για να βγάλετε.

Διαβάστε επίσης