Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ έχετε νταλκά μόνο ε;»

«Με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ έχετε νταλκά μόνο ε;»
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 18:10

Μια ακόμα φορά που ορισμένοι θέλησαν να παρουσιάσουν μια διαφορετική κατάσταση από ό,τι ισχύει πραγματικά. Σχετικά με τη μετακίνηση του κόσμου του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά, για το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό.

Με τον Κώστα Καραπαπά να ξεκαθαρίζει πώς έχει η κατάσταση, τι ισχύει πραγματικά και να θέτει «καυτά» ερωτήματα που, όπως πάντα, κανείς από όλους αυτούς, τους βαλτούς, ποτέ δεν θα απαντήσουν...

Με το ποστάρισμά του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο facebook, να αναφέρει: «Τελικά το αγαπημένο σπορ κάποιων είναι να μπερδεύουν τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Για να τελειώνουμε: Ο ΘΡΥΛΟΣ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του αφού απαγόρευσαν την οργανωμένη μετακίνηση ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε και οι δημοσιογράφοι και πόσο βαλτοί είστε όσοι εκ του πονηρού διαδίδουν και προσπαθούν να «μπλοκάρουν» τον κόσμο.

ΥΓ.: Με την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη που απαγορεύτηκε και οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση δεν είδα ούτε καν αναφορά. Με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ έχετε νταλκά μόνο ε;»

Διαβάστε επίσης