Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος για το «διπλό» στην Λιβαδειά!

Με πάθος για το «διπλό» στην Λιβαδειά!
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 08:10

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό! Ο Θρύλος αντιμετωπίζει σήμερα, Κυριακή (13/01, 17:15 | Live στο gavros.gr/NS2) τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά, για την 16η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη, την πρώτη τους για το 2019. Και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να την κατακτήσουν!

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να μπει με το… μαχαίρι στα δόντια και να «καθαρίσει» από νωρίς το τρίποντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του πίεση από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Να πάρουν τον… αέρα των Βοιωτών, να μην τους αφήσουν να αντιδράσουν! Και το κυριότερο; Να έχουν υπομονή και να μην κάνουν «δωράκια» στη γηπεδούχο ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν στο «διπλό». Και ξέρουν ότι πρέπει να «παλέψουν» για να το πάρουν! Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών…

Διαβάστε επίσης

«Τρέχει» του Ζιλ Ντίας

«Τρέχει» του Ζιλ Ντίας

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Πορτογάλο εξτρέμ μετά και την έλευση του νέου προπονητή της Νότιγχαμ.