Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 13:07

Την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού είχαν οι μικροί παίκτες της Σχολής του Θρύλου στη Λιβαδειά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της «ερυθρόλευκης» Σχολής επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην πρώτη ομάδα, την οποία και επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Λιβαδειά ενόψει του αγώνα με τον τοπικό σύλλογο.

Οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών, καθώς και το προπονητικό τιμ, δεν χάλασε χατίρι σε κανένα από τα μικρά παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες με τους πιτσιρικάδες, μοιράζοντας και δεκάδες αυτόγραφα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την όμορφη επίσκεψη της Σχολής του Θρύλου στην πρώτη ομάδα, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στη Λιβαδειά.

Διαβάστε επίσης

Μέγιστη προσοχή απ’ όλους!

Μέγιστη προσοχή απ’ όλους!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στη Λιβαδειά, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη νίκη για το 2019.

Ανυπομονησία! (pics)

Ανυπομονησία! (pics)

Δεν βλέπουν την ώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού για την επιστροφή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη σέντρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό.