Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το μαχαίρι… στα δόντια από το ξεκίνημα!

Με το μαχαίρι… στα δόντια από το ξεκίνημα!
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 14:33

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, πέρα από τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr στις 17:15/NS2.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για 90 λεπτά, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη για το 2019, ξεκινώντας την αντεπίθεσή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, ωστόσο, είναι πανέτοιμοι να μπουν από το ξεκίνημα στον αγωνιστικό χώρο με το μαχαίρι… στα δόντια, ώστε να επιστρέψουν με το τρίποντο από την Βοιωτία.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι το οποίο για να καταφέρουν θα πρέπει να «χτίσουν» σερί νικών, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό.

Και άπαντες στην ομάδα είναι αισιόδοξοι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο τους, ώστε να πετύχουν να τον υλοποιήσουν.

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή!

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή!

Ο Ολυμπιακός μετράει 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του κόντρα στον Λεβαδειακό.

Απίθανα πράγματα...

Απίθανα πράγματα...

Ανοίγουν κερκίδα στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη παρά την απαγόρευση που υπάρχει για μετακίνηση των οπαδών των Θεσσαλονικέων...

Ανυπομονησία! (pics)

Ανυπομονησία! (pics)

Δεν βλέπουν την ώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού για την επιστροφή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη σέντρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό.