Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου μας»

«Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου μας»
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 16:50

Το σύνθημα για νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό, σε λίγη ώρα (13/01, 17:15), για την 16η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, έδωσε ο Ματίας Ναουέλ, μιλώντας στη Nova. Με τον εξτρέμ του Θρύλου να τονίζει, πόσο σημαντική είναι η παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ στην Λιβαδειά.

Συγκεκριμένα, ο Ναουέλ δήλωσε:

«Αρχικά, αυτό που επιθυμώ περισσότερο είναι υγεία και καλή χρονιά σε όλους! Για την ομάδα μας θέλω το πρωτάθλημα και όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Όλα να πάνε καλά για την ομάδα.

Σίγουρα, μια δύσκολη έδρα. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Όμως, έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, δουλέψαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Με πολλή δουλειά και ταπεινότητα, να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη.

Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου για εμάς, πάντα είναι σημαντική! Μας βοηθούν πολύ. Είμαστε εδώ και νιώθουμε ότι πρέπει να τους εκπροσωπήσουμε άξια, να εκπροσωπήσουμε άξια την ομάδα. Είμαστε εδώ, λοιπόν, για ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Το come back του Λάζαρου!

Το come back του Λάζαρου!

Ο διεθνής εξτρέμ επιστρέφει στη δράση μετά από δύο μήνες. Είχε κρίνει το ματς του πρώτου γύρου με τον Λεβαδειακό (26/8/2018).

Λεβαδειακός-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (τελικό)

Λεβαδειακός-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 17:15 τους Βοιωτούς και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρώτη τους νίκη στο 2019. Live στο gavros.gr/NS2.