Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παραδοχή του Λουτσέσκου για τον κόσμο του Θρύλου!

Η παραδοχή του Λουτσέσκου για τον κόσμο του Θρύλου!
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 22:53

Εμείς τα λέμε τόσο καιρό, αλλά ορισμένοι δεν ήθελαν να το καταλάβουν. Τώρα το παραδέχθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ποιο; Πώς η μισή Ελλάδα είναι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μετά το ματς στην Τρίπολη, υπογράμμισε: «Η μισή Ελλάδα περίμενε ο ΠΑΟΚ να χάσει εδώ». Και ποιος ήθελε να ηττηθεί ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ στην ελληνική επικράτεια. Άρα αυτό εννοούσε ο προπονητής των Θεσσαλονικέων!

Είδατε που αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια, τα ασπάζεται και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ! Αφού υπάρχει και επιβεβαίωση δια στόματος του τεχνικού του ΠΑΟΚ, ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει τώρα αυτό; Όταν σε παραδέχονται και οι αντίπαλοί σου, τα περαιτέρω λόγια είναι περιττά...

Διαβάστε επίσης

Πού είναι οι ευαίσθητοι τώρα; Αγνοούνται!

Πού είναι οι ευαίσθητοι τώρα; Αγνοούνται!

Το Σάββατο «ντου» του Κάναντι στον διαιτητή, την Κυριακή του Λουτσέσκου στον επόπτη, μαζί με ένα μέλος της αποστολής του ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονταν! Αλλά ούτε φωνή, ούτε αντίδραση από πουθενά!

«Οι καλύτεροι του ΠΛΑΝΗΤΗ…» (vid)

«Οι καλύτεροι του ΠΛΑΝΗΤΗ…» (vid)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα στην Λιβαδειά, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.