Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ»

«Να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ»
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 22:46

Να ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι ΓΑΥΡΟΙ στο Ναό θέλει ο Γιώργος Μασούρας. Ο 25χρονος εξτρέμ ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Θρύλου τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα του με όποιον τρόπο μπορεί.

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Το έζησα σήμερα σε ένα μικρό ποσοστό. Θέλω να το ζήσω και στο γήπεδό μας. Θέλω να σταθεροποιήσω την απόδοσή μου όταν αγωνίζομαι και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ.

Για κάθε ποδοσφαιριστή η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι το σημαντικότερο. Θεωρώ ότι δουλεύω αρκετά καλά, θέλω να συνεχίσω σε αυτόν τον ρυθμό και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα με τον τρόπο μου».

Διαβάστε επίσης

«Οι καλύτεροι του ΠΛΑΝΗΤΗ…» (vid)

«Οι καλύτεροι του ΠΛΑΝΗΤΗ…» (vid)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα στην Λιβαδειά, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Παραδίδει… μαθήματα ο Ομάρ

Παραδίδει… μαθήματα ο Ομάρ

Ο Νορβηγός αμυντικός έκανε ξανά εξαιρετικό ματς, με ασταμάτητα ανεβάσματα, ενώ συνεργάστηκε ιδανικά με τον Λάζαρο.

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη» (pic)

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη» (pic)

Ο Αχμέντ Χασάν έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στη Λιβαδειά, στηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς!