Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πού είναι οι ευαίσθητοι τώρα; Αγνοούνται!

Πού είναι οι ευαίσθητοι τώρα; Αγνοούνται!
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 23:24

Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει μετά το ματς του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Όταν στο ημίχρονο οι Μοντέστο και Καραπαπάς είχαν εκφράσει τα παράπονά τους στον ρέφερι Ευαγγέλου και τον επόπτη Αλεξέα για τα μεγάλα λάθη που είχαν κάνει στο ματς πρώτο 45λεπτο, με αποκορύφωμα το χτύπημα-πέναλτι του Γιαννούλη στον Ποντένσε! Μετά από αυτό το στιγμιότυπο, οι ευαίσθητοι είχαν ξεσαλώσει, γράφοντας χίλια μύρια για τους ανθρώπους του Θρύλου! Πώς δεν έχουν ξαναγίνει αντίστοιχες καταστάσεις! Πώς δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αυτά… Και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Έλα, όμως, που το τελευταίο διήμερο είδαμε πολλά και διάφορα. Αρχικά το Σάββατο, στο Περιστέρι με τον Κάναντι να κάνει «ντου» στον διαιτητή Παπαπέτρου με τη λήξη του ματς, τρέχοντας μάλιστα προς τον ρέφερι γιατί είχε κρατήσει λίγες καθυστερήσεις.

Την Κυριακή στην Τρίπολη ήταν η σειρά του Λουτσέσκου με στόχο τον επόπτη του ματς στην Τρίπολη! Και μαζί του ένα άτομο της συνοδείας του ΠΑΟΚ που έλεγε στον επόπτη πώς τον Μπίσεσβαρ κάλυπταν τέσσερις (!!!), ενώ κι άλλα μέλη από τον πάγκο ήταν δίπλα και συμμετείχαν στο «ντου»!

Αλλά τώρα οι ευαίσθητοι ούτε φωνή, ούτε… ακρόαση. Καμία αντίδραση! Καμία ένσταση! Δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Ούτε ένα σχόλιο, το παραμικρό. Βλέπετε, τώρα δεν υπάρχει Ολυμπιακός στην ιστορία. Για να καταλάβουν όλοι πώς παίζεται το παιχνίδι των… εντυπώσεων!

Διαβάστε επίσης

«Οι καλύτεροι του ΠΛΑΝΗΤΗ…» (vid)

«Οι καλύτεροι του ΠΛΑΝΗΤΗ…» (vid)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα στην Λιβαδειά, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.