Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα»

«Ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα»
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - 21:05

Το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα παίζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη. Παράλληλα στις δηλώσεις του τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα καταπλητικό ματς από τον Ολυμπιακό. Ξυλιάσαμε όλοι, αλλά ο Ολυμπιακός έδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου, πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία. Έχουμε έναν εκπληκτικό προπονητή, γίνεται φοβερή δουλειά στου Ρέντη, τα πρωταθλήματα που παίρνει ο Ολυμπιακός οφείλονται πρώτα στου Ρέντη.

Αυτός ο προπονητής με έχει εντυπωσιάσει. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μη βλέπει την κυκλοφορία της μπάλας και τις 30-40 ευκαιρίες για γκολ. Όλα αυτά διδάσκονται, δεν μπορεί να τα κάνει άλλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει όπως η Μπαρτσελόνα, σιγά σιγά θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Θα παιχθούν πολλά από δω και πέρα σε πολλούς εξωγενείς παράγοντες. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ήρεμα, να συζητήσουμε μαζί τους, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα αφήσουμε μόνο τον Ολυμπιακό να μαζεύει βαθμούς στην Ευρώπη, και οι άλλοι μηδέν και τρεις. Ο Ολυμπιακός μάζεψε δέκα με υπερομάδες πάλι. Θέλουμε να προβάλλουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο στόχος του προέδρου.

Στου Ρέντη γίνονται θαύματα, είναι κλειδωμένη η ομάδα, δεν μπαίνει κανείς, εκεί χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Οι κύριοι Μοντεστό και Καρεμπέ είναι πάρα πολύ καλοί, υπάρχει σύμπνοια από τον γιατρό μέχρι τους πάντες. Το μόνο που θέλουμε είναι 50% διαιτησία για όλες τις ομάδες.

Η ΕΠΟ να συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά και να εφαρμόζει τους κανονισμούς. Να προσπαθούν όλοι να παίζουν το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού για να αποκτήσει η Ελλάδα ποδόσφαιρο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε».

Διαβάστε επίσης