Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οδηγός για το μέλλον...

Οδηγός για το μέλλον...
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 - 09:04
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα. Μια ακόμα νίκη. Αυτά ήταν τα «εύκολα» της χθεσινής αναμέτρησης στη Λιβαδειά. Οι «ερυθρόλευκοι» για μια ακόμα φορά απέδειξαν πώς παίζουν την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Μια ομάδα που δημιουργεί πολλές φάσεις, που παίζει ελκυστική μπάλα, που προσφέρει θέαμα.

Κι αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Έτσι πρέπει να συνεχίσουν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του. Στο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης μένουν ακόμα 15 ματς. Κάτι που σημαίνει πώς τίποτα δεν έχει τελειώσει, αν και με όσα βλέπουμε στα γήπεδα, θα είναι δύσκολο να ανατρέψει ο Ολυμπιακός την υπάρχουσα κατάσταση.

Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο το παρόν, το σήμερα. Είναι και το αύριο. Ο Ολυμπιακός χτίζει κάτι πολύ καλό, κάτι πολύ δυνατό! Κι αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι, ειδικά οι αντίπαλοί του. Ακόμα και τώρα τον φοβούνται! Διότι βλέπουν την μπάλα που παίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Οδηγός για τη συνέχεια είναι αυτές οι εμφανίσεις. Ένας γύρος -αριθμητικά σε ματς- έμεινε στη Σούπερ Λίγκα, το Κύπελλο και το Γιουρόπα Λιγκ. Οπότε έτσι πρέπει να πορευτούν στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

«Πάμε Ολυμπιακέ μου!» (pic)

«Πάμε Ολυμπιακέ μου!» (pic)

To μήνυμα του Παπέ Αμπού Σισέ, μετά τη νίκη (0-2) του Θρύλου επί του Λεβαδειακού, για τη 16η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.