Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το δίδυμο «φωτιά» του Ολυμπιακού!

Το δίδυμο «φωτιά» του Ολυμπιακού!
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 - 15:15
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Οι σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν ο Κώστας Φορτούνης και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, οι δύο τους πλέον συνεργάζονται με «κλειστά» μάτια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι το δίδυμο που κάνει φέτος τη διαφορά. Το «λένε» οι αριθμοί! Διότι έχουν συμμετοχή μαζί σε περισσότερα από τα μισά γκολ που έχουν σημειώσει οι «ερυθρόλευκοι» έως τώρα τη φετινή σεζόν.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και ο Ισπανός επιθετικός έχουν σημειώσει από 8 γκολ ο καθένας τους, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν φέτος με τον Ολυμπιακό. Στο Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχουν δώσει μαζί και 10 ασίστ.

Εκεί είναι που ξεχωρίζει ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τις 8 που έχει μοιράσει, με τον Ισπανό φορ να έχει δύο από την πλευρά του. Όλα μαζί δείχνουν πώς οι δύο παίκτες έχουν συμμετοχή σε 26 φετινά γκολ του Θρύλου.

Εάν αναλογιστούμε πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει 50 γκολ έως τώρα, θα διαπιστώσουμε πώς Φορτούνης και Γκερέρο έχουν συνδρομή σε ποσοστό άνω του 50% σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα του Ολυμπιακού. Είναι, δε, απολύτως σίγουρο πώς ο Πέδρο Μαρτίνς το μόνο που κάνει είναι να τρίβει με ικανοποίηση τα χέρια του από τη συνεργασία των δύο παικτών του!

Διαβάστε επίσης

Έβαλε τέλος στο… σερί!

Έβαλε τέλος στο… σερί!

Εκτός έδρας γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, σε ματς πρωταθλήματος, μετά από 10 μήνες.

Ομαδικό πνεύμα!

Ομαδικό πνεύμα!

Όλοι για έναν κι ένας για όλους. Με αυτόν τον τρόπο κυριάρχησαν οι «ερυθρόλευκοι» στη Λιβαδειά και πήραν άνετα τη νίκη.