Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιθετικό σχέδιο, λίρα εκατό!

Επιθετικό σχέδιο, λίρα εκατό!
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 - 15:57

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έχει βάλει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι η συνεχής κίνηση των παικτών της γραμμής κρούσης. Κάτι που αποτελεί αβαντάζ για τους «ερυθρόλευκους» και πρόβλημα για τον εκάστοτε αντίπαλο. Είναι χαρακτηριστικό και φάνηκε και στη Λιβαδειά πώς η συνεχής κίνηση των «ερυθρολεύκων» που δεν έχουν σταθερή θέση, μπερδεύει τις αντίπαλες άμυνες που δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν.

Ειδικά η συνεργασία των Γκερέρο και Φορτούνη, αλλά και οι κινήσεις των ακραίων, του Χριστοδουλόπουλου και του Ποντένσε, κάνουν άνω-κάτω την ανασταλτική λειτουργία των αντιπάλων. Όπως έγινε με τον Λεβαδειακό που ο Γκερέρο έβγαινε έξω από την περιοχή και είτε ο Φορτούνης, είτε ο Λάζαρος έμπαιναν σε αυτή, στην κορυφή της επίθεσης.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι αμυντικοί της ομάδας της Βοιωτίας να χάνουν τον προσωπικό τους αντίπαλο. Κι αυτό είναι το μέλημα του Πέδρο Μαρτίνς. Να εκμεταλλευτεί από τη μια την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των παικτών του κι από την άλλη να εξουδετερώσει τα αμυντικά πλάνα της αντιπάλου ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ο Πρίγιοβιτς ξεφτίλισε τον ΠΑΟΚ!

Ο Πρίγιοβιτς ξεφτίλισε τον ΠΑΟΚ!

Αυτοί που θα έκαναν το... παν για να τον κρατήσουν, ούτε καν πρόταση του έκαναν. Και όχι μόνο αυτό. Ο Σέρβος τους χάρισε χρήματα για να φύγει!