Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πρίγιοβιτς ξεφτίλισε τον ΠΑΟΚ!

Ο Πρίγιοβιτς ξεφτίλισε τον ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 - 16:44

Και τι δεν είχαμε ακούσει το προηγούμενο διάστημα για τον ΠΑΟΚ και τον Πρίγιοβιτς. Πώς αφού θα γύριζε ο Σέρβος από το Ντουμπάι, θα είχε συνάντηση με τον Σαββίδη. Πώς ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μπορούσε να τον κρατήσει! Όλα αυτά το προηγούμενο διάστημα. Διότι ο Σέρβος μίλησε και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Metrosport είπε άλλα πράγματα. Πολλές αλήθειες που δεν έχουν καμία σχέση με όσα έλεγαν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο άνθρωπος τους ξεφτίλισε γιατί, ούτε λίγο, ούτε πολύ, τόνισε πώς χάρισε χρήματα για να φύγει!

Και όχι μόνο αυτό! Ο Πρίγιοβιτς τόνισε πώς δεν του έγινε καν πρόταση από τον ΠΑΟΚ για να παραμείνει! Δηλαδή ό,τι είχαμε ακούσει το προηγούμενο διάστημα, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για να δούμε ακριβώς τι είπε ο Σέρβος επιθετικός για όλα όσα έγιναν...

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Ο ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε να με κρατήσει. Δεν δέχθηκα καμία νέα πρόταση, που για μένα θα ήταν κάτι λογικό. Όταν ένας παίκτης φέρνει πρόταση στα χρήματα της ρήτρας, τότε σ’ αυτές τις περιπτώσεις του λένε «σε χρειαζόμαστε εδώ, πες μας τι θέλεις». Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να γίνεται, αλλά ίσως έχω λάθος».

Με τον Πρίγιοβιτς να συμπληρώνει ακόμα: «Άκουσα ορισμένες κουβέντες μέσα από τον σύλλογο, όχι από τον ιδιοκτήτη ή την οικογένεια Σαββίδη, αλλά από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στον σύλλογο, ότι το μόνο που ένοιαζε το κλαμπ ήταν πώς να αποφύγει το ποσοστό του 15% μεταπώλησης που κατείχα ο ίδιος στα δικαιώματά μου. Το έκανα πολύ πιο εύκολο για εκείνους. Τους χάρισα το δικό μου 15% που υπήρχε στο συμβόλαιο και ελπίζω όλοι να είναι χαρούμενοι».

Τελικά δεν είναι και τόσο... large στον ΠΑΟΚ! Όταν θέλουν να αποφύγουν και το ποσοστό μεταπώλησης που είχε ο παίκτης, από τον οποίο θα πάρουν πολλά εκατομμύρια ευρώ, τότε τα άλλα λόγια περιττεύουν... Να τελειώσει κι αυτό το... παραμύθι με τον ΠΑΟΚ που ρίχνει τόσο χρήματα και θέλει να γλιτώσει το ποσοστό μεταπώλησης του Σέρβου...

Διαβάστε επίσης

Επιθετικό σχέδιο, λίρα εκατό!

Επιθετικό σχέδιο, λίρα εκατό!

Η οδηγία του Πέδρο Μαρτίνς με τη συνεχή κίνηση των παικτών της γραμμής κρούσης που κάνουν άνω-κάτω τις αντίπαλες άμυνες.