Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επισκέφτηκαν το «Ολιμπίνσκι» οι «ερυθρόλευκοι» (pic)

Επισκέφτηκαν το «Ολιμπίνσκι» οι «ερυθρόλευκοι» (pic)
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 - 23:10

Στην Ουκρανία και στο Κίεβο βρέθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επισκέφτηκαν το «Ολιμπίνσκι», το γήπεδο της Ντιναμό Κιέβου, η οποία θα αναμετρηθεί με τους «ερυθρόλευκους» τον Φεβρουάριο για τη φάση των «32» του Europa League.

Το γήπεδο της προσεχούς αντιπάλου των Πειραιωτών για την ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι καλυμμένο με χιόνι, κάτι το οποίο είναι σύνηθες το χειμώνα, με τη θερμοκρασία να είναι σταθερά κάτω από το μηδέν.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Κιέβου στις 21 Φεβρουαρίου στην Ουκρανία στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα ο Θρύλος θα υποδεχτεί την Ντιναμό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος ήταν ένας από τους ανθρώπους των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο Κίεβο, ο οποίος μάλιστα ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το χιονισμένο «Ολιμπίνσκι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Olympinsky stadium Kyiv 15/1/2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vernikos (@konstantinosvernikos) στις

Διαβάστε επίσης

Ύμνοι Κασίγιας για Σα!

Ύμνοι Κασίγιας για Σα!

Με τα καλύτερα λόγια για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε ο θρυλικός Ίκερ, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων όλων των εποχών!