Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λοντίγκιν και Ντοναρούμα οι άλλες λύσεις;

Λοντίγκιν και Ντοναρούμα οι άλλες λύσεις;
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 00:46

Μόνο είδηση δεν αποτελεί ότι ο Ολυμπιακός αναζητά τερματοφύλακα για την ενίσχυσή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά και τις εξελίξεις με τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα στο gavros.gr οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν αρκετές περιπτώσεις για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ των Πειραιωτών, με τον Γιακούποβιτς να μην είναι το μόνο όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με αρκετά Μέσα από το εξωτερικό το όνομα του Γιούριν Λοντίγκιν απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι ο Ρώσος πορτιέρο βρίσκεται στο στόχαστρο της Νότιγχαμ, ωστόσο λόγω κοινής ιδιοκτησίας βάζουν στο… κόλπο και τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Λοντίγκιν, ακούγεται από την Ιταλία και το όνομα του Αντόντιο Ντοναρούμα ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών.

Ο Ιταλός πορτιέρο αγωνίζεται στην Μίλαν (στο παρελθόν έχει παίξει και στον Αστέρα Τρίπολης), ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής, έχοντας μπροστά του, τον αδερφό του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και τον Πέπε Ρέινα.

Το όνομα του είχε «παίξει» ξανά στα ρεπορτάζ των Πειραιωτών το προηγούμενο διάστημα, χωρίς, ωστόσο να έχει υπάρξει τότε κάτι περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για να πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα στη θέση του τερματοφύλακα με τις περιπτώσεις των Λοντίγκιν και Ντοναρούμα να εμφανίζονται ως πιθανοί στόχοι των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Ύμνοι Κασίγιας για Σα!

Ύμνοι Κασίγιας για Σα!

Με τα καλύτερα λόγια για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε ο θρυλικός Ίκερ, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων όλων των εποχών!