Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «παλεύει» ο Θρύλος για Ζιλ Ντίας!

Το «παλεύει» ο Θρύλος για Ζιλ Ντίας!
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 08:59

Ένα ακόμα θέμα που είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του εξτρέμ. Με όλα όσα ακούγονται για το μέλλον του Ναουέλ, αλλά και την αποχώρηση του Πάρντο, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται πιο δυνατά για να αποκτήσουν έναν ακόμα ακραίο μετά τον Γιώργο Μασούρα. Βασικός τους στόχος ο Ζιλ Ντίας. Ο Πορτογάλος εξτρέμ που ανήκει στην Μονακό κι αγωνίζεται ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο παίκτης είπε το «ναι». Είναι θετικός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι που αποτελεί σημαντικό διαπραγματευτικό «όπλο» για τους ανθρώπους του Θρύλου στις διαπραγματεύσεις που πλέον θα γίνουν με τη γαλλική ομάδα.

Οι συζητήσεις μαζί τους δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά το παλεύουν στον Ολυμπιακό για να πάρουν το ΟΚ από τους Γάλλους και να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Φρανσουά Μοντέστο είναι στο Νότιγχαμ για να τελειώσει το θέμα με τη μεταγραφή του 22χρονου εξτρέμ. Κι αυτό που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι και την έγκριση του Μάρτιν Ο’ Νιλ, του νέου τεχνικού της Φόρεστ, για να τελειώσει το θέμα.

Πάντως, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση καθώς για τον παίκτη δείχνει ενδιαφέρον και τον θέλει και η Μπενφίκα. Αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται με μεθοδικό τρόπο και κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρώσουν αυτή την κίνηση ενίσχυσης.

Διαβάστε επίσης