Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία για Ζιλ Ντίας

Στην τελική ευθεία για Ζιλ Ντίας
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 16:43

Όπως αναφέραμε και το πρωί στο gavros.gr ο Ζιλ Ντίας έχει πει το «ναι» στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος είναι θετικός στο να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» και έτσι όλα δείχνουν ότι η μετακίνησή του με προορισμό το Λιμάνι μπαίνει στην τελική ευθεία.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα ο Ντίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή ου στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ διαθέτει πολύ καλά στοιχεία, με τους ανθρώπους του Θρύλου να θεωρούν ότι με την ταχύτητα και την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας, δίνοντας πάρα πολλές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Έτσι οι Πειραιώτες αναμένεται να βάλουν έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή στη φαρέτρα τους στην προσπάθεια που κάνουν μέχρι το τέλος, ώστε να πετύχουν όλους τους στόχους τους στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Με Σα οι κορυφαίες αποκρούσεις του Europa League! (vid)

Με Σα οι κορυφαίες αποκρούσεις του Europa League! (vid)

Το Europa League ζήτησε από τους φίλους του στα social media να διαλέξει την κορυφαία απόκρουση μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, με αυτή του πορτιέρο του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις να βρίσκεται ανάμεσά τους.