Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όταν δουλεύουμε σκληρά, το μέλλον θα μας χαμογελάσει» (pic)

«Όταν δουλεύουμε σκληρά, το μέλλον θα μας χαμογελάσει» (pic)
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 17:05

Ο Ζοσέ Σα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του βασικού πορτιέρο της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ με τις εμφανίσεις του εμπνέει σιγουριά σε όλη την ομάδα, με την αγωνιστική του απόδοση να μην έχει έρθει σε καμία περίπτωση τυχαία.

Ο Σα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, ώστε να μπορέσει συνεχώς να βελτιώνεται και να μπορεί έτσι να βοηθάει την ομάδα του να πετυχαίνει νίκες.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας με ανάρτησή του τόνισε ότι μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα στο μέλλον, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν δουλεύουμε σκληρά, το μέλλον θα μας χαμογελάσει».

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When we work hard, the future will smile for you ????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Sá (@josesaoficial) στις

Διαβάστε επίσης

Με Σα οι κορυφαίες αποκρούσεις του Europa League! (vid)

Με Σα οι κορυφαίες αποκρούσεις του Europa League! (vid)

Το Europa League ζήτησε από τους φίλους του στα social media να διαλέξει την κορυφαία απόκρουση μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, με αυτή του πορτιέρο του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Τα «μαγικά» του Ποντένσε! (pics)

Τα «μαγικά» του Ποντένσε! (pics)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε στα social media της ομάδας μερικά από τα καλύτερα «χορευτικά» του Πορτογάλου άσου τη φετινή σεζόν.